Inspiration: Året der gik, 2017.

I løbet af 2017 var det de grå nuancer, der blev set mest på. Men I var også vilde med masser af små som store projekter. Så kig med her eller gense vores top fem mest læste inspirations- og guide-indlæg og få måske inspiration til dit næste projekt.

generateimage-5-ashx1. Opdatering af et gammel møbel

Læste du også med, da vi med få midler og med lidt maling forvandlede det lidt kedelige og falmede skab her? Især den grafisk linje giver kant til det ellers poetiske og ældre skab.

 

generateimage-8-ashx

2. Mal trappen!

Dette indlæg var I helt vilde med og igen var farven grå meget eftertragtet. Her fik I inspiration til, hvordan man skaber et roligere udtryk i den ellers smalle trappeopgang.

 

med2034af37d79944aca68fe55fd9ea4452

3. Den lille grå entré

Især de små rum i boligen eller lejligheden har fået meget opmærksomhed fra jer i år, og også fra os, da mange har tendens til at male disse rum hvide. Men, hvis du kigger med her, kan det skabe et spændende og elegant udtryk, dvs. et førstehåndsindtryk alle går og drømmer om, hvis du maler entréen i eksempelvis en grå nuance.

 

p150901-8

4. Beton vægge

Et andet kæmpe hit dette år, har været at lave beton vægge som her. I dette indlæg på bloggen, fortæller vi dog, hvordan du hurtigt og nemt kan få samme struktur på din væg.

 

generateimage2

5. Nyt soveværelse

At skabe stor forandring for få midler, det er I, men også jeg selv ret vilde med. Ligesom i det her indlæg. Du behøver nemlig ikke male alt hvidt, men skab lidt kontraster ved at male væggen eller væggene og gulvet i en mørk og dyb nuance. Der bliver sådan en hyggelig og tiltalende stemning, som der jo helst skal være i soveværelset.