Inspiration til julens farver

Først og fremmest: Glædelig jul! Vi håber I har en glædelig én af slagsen! Hvis I stadig står i lidt af en krise over farvekombinationerne til jeres middagsborde i dag og de næste par dage, så kig med her og finde en nuance eller to, som I vil gå med.

beckers_amaryllis

Farver på billedet: Amaryllis 667 og baggrunden er Himmelsblå 742

For mange er Amaryllis et must i julen og den smukke blomst pryder mange juleborde rundt omkring i landet såvel som verdenen. Her er den smukke og klare røde farve sammensat med en lys himmelblå, som giver et friskt og luftigt udtryk – perfekt til julens ellers tunge julemad og mange mennesker.

beckers_godjul-1

Farver på billedet: Henna 687 på baggrunden Mossa 801

Du kan også gå med de mere traditionelle farver, rød og hørfarvet, som lader tankerne falde på nisser i hørbukser og med nissehue. Det emmer af traditioner og måske dine bedsteforældres måde at gøre tingene på, så det bringer masser af minder med sig.

HyperFocal: 0

Farver på billedet: Karamell 700, Vintage 716, Tegel 666

Der er også den mere moderne og elegante oppyntning, som leger med de traditionelle røde toner og sætter det sammen med terracotta, guld og pudder lyserød. Disse smukke farver udfordre måske traditioner, men hvem ved, måske starter du din egen tradition.

Se flere røde nuancer her.