Inspiration til søde detaljer i børneværelset

Trænger der til lidt fornyelse i børneværelset? – forskellige farver på væggen kan skabe et dynamisk og legende udtryk, som passer perfekt til dine børns værelser. Du kan eventuelt spørge børnene selv til råds, så rummet får deres personlighed.

CBRE Portraits

2012-05-24_J77_0008_00241-720x1024

Du kan f.eks. male værelset i to farver, med en mørk farve forneden og en lysere farve, dette vil visuelt give følelsen af højere til loftet samtidig med at farverne gør rummet hyggeligt og stimulerende af opholde sig i.  Du kan også male en væg i en ‘pang-farve’ som gør humøret højt og giver rummet karakter og liv.

Forvaring_stor_staende-768x1024

En anden idé kunne være at male mønstre som herover, det er da langt sjovere end blot en hvid væg ikk?

Har du ikke mod på at male hele rummet, så prøv med stencils som i pigeværelset herunder, det er en let og overkommelig måde at skabe en lille ændring og give rummet lidt særpræg og kreativitet.

beckers-paint-with-stencil-twilight549-puderrosa673-aggskal524-sweden3

Sådan gør du:

Du kan købe færdiglavede skabeloner, men du kan også lave dine egne, ved at udskrive eller tegne et mønster på gennemsigtigt papir og klippe det ud.

Når du planlægger, hvordan du skal påføre skabelonerne, kan det være en godt ide at starte fra et hjørne. Mål hver skabelon og markér, hvor den næste skal være med en blyant. Så kan du starte med at male.

For det bedste resultat bruges en lille skumgummi børste. Dup malingen på, det giver dig skarpere kanter og på den måde undgår du at malingen flyder ind under skabelonen og efterlader et ujævnt resultat.