Guide: Skab et hyggeligt og personligt soveværelse

Mange undervurderer, hvor meget soveværelsets indretning betyder. Du skal kunne slappe af og føle dig godt tilpas i rummet. Det er selvfølgelig rigtigt nok, at vi primært bruger soveværelset til at sove i, men netop derfor skal du kunne komme helt ned i gear i dette rum.

Beckerssovrum1

Den mørke grå farve giver en lækker og afdæmpet stemning i soveværelset, men er du nervøs for at gå all-in på den mørke farve kan du, ligesom der er gjort i værelset her, nøjes med at male væggene i en lys grå tone. Grå kan på denne måde være en varm og hyggelig farve.

Du kan skabe personlighed med en mørke grå gavl og indramme familiebillederne i den samme nuance. Det skaber et afslappet og rolig udtryk, som jeg er sikker på gør, at du falder godt i dvale.

Du kan eventuelt bløde de grå nuancer op med natur materialer og grønne farver, som passer godt ind og giver en afdæmpet stemning.