Inspiration: Drømmer du om et nyt køkken eller lidt fornyelse?

Drømmer du om et nyt køkken? Eller har du blot ønsker om nogle små ændringer hist og her? Læs med her. Med lidt farve og kreativitet kan du nemt forvandle og give køkkenet en helt ny fornemmelse uden store investeringer. Hvorfor ikke prøve at male køkkenbordet eller køkkenstolene?

Se dig omkring i dit hjem, hvilke farver går igen og hvilke syntes du om. Du bør nemlig ikke blande for mange farve, der skal helst være harmoni i rummene og derfor også farverne imellem. Du kan for eksempel bruge nogle af de farver, som du allerede har, eksempelvis den blå elkedel eller det lille gule tæppe du har liggende allerede. Der er mange ideer og overvejelser, som man skal igennem og sortere ud i, når man går i gang med at udleve sine drømme.

Her er nogle tips til dig, som sidder med disse drømme, uanset om vi er i det små eller det store:

 1. Ønsker

Skriv ned, hvad der er vigtig for dig i dit køkken. Hvad der skal være plads til, hvilken følelse du ønsker at skabe og hvordan det skal fungere i forhold til andre tilstødende rum som for eksempel spisestuen.

2. Inspiration og ideer

Kig dig omkring og få inspiration fra alverdens internetsider, venner og familie, så du finder ud af, hvilket udtryk du vil have i dit køkken.

3. Små ting kan gøre en stor forskel

Du behøver dog ikke gå all-in på en gennemgribende renovering af køkkenet. Du kan blot nøjes med at udskifte elementer i dit køkken, male væggene eller male fronterne på dine skabe og skuffer

3. Farveskala

Når du har de ting på plads, så find ud af, hvilken farveskala der opfylder dine ønsker. For eksempel skaber den hvide farve et let og friskt look. Hvis du vil have, at det skal være praktisk, ønsker du måske mørkere farver på dine køkkenskabe og skuffer, imens væggene er mere lyse. Det kan også være, at du er helt med på noderne og vil have gang i nogle farver.

Er du i tvivl om, hvilken farveskala du kan lide, så står Beckers Maling klar med åbne arme i deres butikker og hjælper dig med, at finde lige præcis den farve du ønsker for at skabe det bedste resultat i dit køkken.