Guide: Sådan skaber du en elegant og trendy reol

Står du med en kedelig reol eller har du en væg, der trænger fornyelse. Uanset hvad, så læs med her og opnå et helt nyt udtryk i for eksempel din stue eller entre.

beckers_bokhylla_fore_efter

Reoler kan fås til næsten ingen penge efterhånden, men de kan være noget kedelig og udtryksløse. Måske har du en lidt kedelig reol stående, som ikke passer ind eller giver den ønskede stemning. Reolen er intet problem, frygt ej. Tag malerpenslen frem og skab en reol, der igen er med på tendensen.

beckers_bokhylla_efter

 

TIP: Mal reoler og væggen i samme farve, så indfanger du trenden, som vi også skrev om på vores Facebook i mandags (se her). Vi malede reol og væg i samme smukke grønne farve og det giver altså hele udtrykket meget mere klasse og elegance. Det er slet ikke til at tro, at dette var en billig kedelig gullig reol før vel? Farven vi har brugt hedder ‘Blad 834’

Her i vores lille film kan du se hvordan du bærer dig ad!