Inspiration til det feminine og ungdommelige pige værelse

Dette er et eksempel på et feminint pigeværelse, som har et voksent udtryk, men stadig er ungt og friskt. I dette værelse understreger den rosa vægfarve det feminine og rolige. Imens den gule stol skaber kant og giver et ungdommeligt friskt pust til rummet.

Hvis din “lille” pige er vokset op og blevet en teenager, som gerne vil virke lidt voksen, men stadig fra tid til anden leger med dukkehuset, ja så er dette den perfekte måde, at få et værelse, som giver udtryk for begge dele.

Mal væggen i en flot støvet rosa, som giver et sofistikeret, men sart udtryk. Samtidig med at sætte elementer ind i rummet, som understreger det barnlige og livlige. Det kan du gøre ved at male et møbel i en kraftig og kontrastfuld farve, der skaber dynamik. For eksempel som på billedet, hvor den klassiske stol er blevet malet gul. Denne måde at eksperimentere med udtrykkene på, altså ved at mixe det gamle og nye kan også være med til at skabe et legende udtryk i værelset.

 

innniebd9uuwai0kg6lf