Nyt køkken på få timer, sådan gør du

På ganske få timer og for ganske få midler kan ud få et nyt køkken, eller i hvert fald følelsen af et nyt køkken. Køkkenelementerne bliver ikke skiftet ud og alt er og står som det plejer, men ved blot at male lågerne og udskifte grebene vil du opleve, at du nærmest står i et helt nyt køkken.

Vi brugt meget få timer på at forvandle et hvidt pænt køkken til et lækkert, hyggeligt og elegant køkken ved at male skabslågerne grå (farven hedder: Sisal 559). Hele stemningen i køkkenet ændrede sig markant køkkenet fremstår top moderne og stemningsfuldt.

 

Køkkenet før 

beckers-bathroom-Sisal559-paint-knobs1

Køkkenet efter

beckers-bathroom-Sisal559-paint-knobs5

Sådan gør du

 

1. Inden du maler

Afmonter grebene på køkkenlågerne og evt. også lågerne. Lågerne er lettere at male, hvis du kan lægge dem plant på et par arbejdsbukke eller et bord. Desuden minimerer du også risikoen for ‘løbere’.
Skrab evt. løs maling af, vask med Beckers Malervask, og slib fladerne med fint sandpapir. Husk altid at bruge handsker, når du vasker. Vær omhyggelig med afdækning, så du slipper for malingstænk på fladerne omkring.

2. Vælg maling

Beckers Elegant Aqua Lakmaling er perfekt til at male dine køkkenlåger med. Husk, at jo højere glans en maling har, desto lettere er de malede overflader at rengøre, hvilket er meget relevant i et køkken. Du kan tone Lakmalingen i lige præcis den farve du ønsker.

3. Så skal der males

Påfør malingen med lange penselstrøg, så mindsker du risikoen for synlige samlinger. Vælg en god pensel, så får du et flottere slutresultat. Vælg evt. en en skrå malerpensel, den er fremragende til maling af huller og den skrå børste gør det lettere at male i lige strøg og den minimere ridser.

HUSK!
Du får det bedste resultat ved at male mindst to gange.
God fornøjelse