Stemningsfulde rum

Skærmbillede 2017-10-19 kl. 12.06.17Vi kan rigtig mange ting med maling, men vi kan også en masse med tapet. Tapet kan bringe noget kunstnerisk ind i hjemmet, det kan skabe et helt unikt udtryk og det kan forandre et rum totalt. Skærmbillede 2017-10-19 kl. 12.06.26

Jeg går i flytte tanker pt og det bringer en masse idéer med sig. Alle mine vægge skal males i lækre farver, det er i hvert fald helt sikkert, men jeg vil også meget gerne lege med tapet. Tapetet ‘Sense og Silence’ som vist i indlægget her, er utrolig smukt. Det tilføjer både elegance og lidt romantik uden at være for meget, og så bringer det en smuk ro i rummet. Hvis jeg er så heldig at få en lejlighed med høje paneler, kunne tapetet være smukt hertil. Det ville stå så flot til høje hvide paneler, men også til mørkeblå og den tror jeg jeg vil gå efter! ‘Sense of Silence’ er fra Borås Tapeter og kan købes hos Beckers Farvecenter og i Coloramas butikker.