Legesyge rum

 

Hører du til de modige og legesyge? – Dem som tør at gøre det hele lidt anderledes? Eller er du træt af det traditionelle og søger inspiration til sjove og anderledes tiltag i indretningen? Ønsker du noget ingen andre har? Noget der pifter humøret lidt op?

Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering.

Vi har eksperimenteret og lagt alt, hvad der hedder “normalt” og traditionelt på hylden! Vi lod kreativiteten få magten og malede løs i denne smukke herskabslejlighed og det kom der en fantastisk sjov, smuk og spændende bolig ud af.

I dette indlæg vil jeg gerne lægge vægt på de der små sjove special effects, som er blevet skabt rundt om dørene, de giver nemlig masser af kant og gør boligen hele anderledes.

I spisestuen har vi malet væggene i farven ‘Salvia 825’ mens paneler og pyntelister er malet med ‘Skorsten 519’. Omkring døren har vi lavet en fin bort af lyserøde romber, her har vi brugt farven ‘Karamell 700’. Stuens vægge er malet i farven: ‘Kaprifol 690’

Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering.

En anden skøn effekt ses heromkring døren ind til børneværelset. Den farve vi har malet på børneværelse træder ud af rummet og indtager noget af stuen. Det giver en super flot og også sjov effekt. Det hænger super godt sammen ikk? Den smukke blå farve hedder ‘Denim 749’