Mal væg og møbler samme farve

HyperFocal: 0
Det giver en utrolig flot effekt at lade vægge og møbler, der står placeret op af væggen være samme farve. Særligt en reol, en skænk eller bogkasser som i stuen herunder. 
HyperFocal: 0
Møblet og væggen hænger mere sammen og giver ro. Samtidig synes jag at møblet bliver integreret og ser ud som om de vokser sammen i et og det er en stærk effekt. Farven vi har brugt hedder: ‘Stålblå 782’. Bogkasser kan man købe mange steder og ofte rå og lige til at gå til. Her skal du få en hands-on guide trin for trin…. God fornøjelsen

Sådan gør du:

 

Hvis du bruger helt ny-indkøbte rå trækasser er de lige til at gå til og du kan springe trin nr. 1 over, sørg dog for at de er fri fra støv. Har kasserne lidt tid på bagen eller maler du på i forvejen malede kasser kan du gå i gang fra trin 1.

1. Inden du maler

Vask med kasserne grundigt med Beckers ‘Malervask’, og slib fladerne med fint sandpapir. Husk altid at bruge handsker, når du vasker.
2. Vælg farve

Beckers Elegant Lakmaling kan tones i utallige nuancer. Ofte males træværk hvidt, men du kan også vælge samme farve eller en, som er i kontrast til væggene, for at opnå en spændende effekt. At male døren eller et møbel i samme farve som væggene eller træværket kan blive rigtigt fint. Det er også effektfuldt at vælge en farve fra en anden detalje i rummet, fx en billedramme. I Beckers studio kan du prøve forskellige farver og kombinationer for at se, hvad der passer til netop dit rum.

3. Så skal der males

Påfør malingen med lange penselstrøg, så mindsker du risikoen for synlige samlinger. Vælg en god pensel, så får du et flottere slutresultat.