1, 2, 3… ny kommode

Beckers-cyklon515-gammal-byra-blir-som-ny-sverige3Ganske enkelt forvandlede vi et gammelt arvestykke til et helt nyt møbel. Kommoden her havde et gammelt udtryk og var ikke lige oppe i tiden, men uundværlig i hjemmet fordi den giver masser af opbevaring i skufferne.

Måske har du også nogle gamle arvestykker, som du har svært ved at skille dig af med enten pga af deres funktion eller fordi de har historie, der betyder noget for dig. Jeg har det selv på samme måde med nogle enkelte arvestykker. Beckers-cyklon515-gammal-byra-blir-som-ny-sverige1

Kommoden her malede vi i farven: Cyklon 515 og nu står den smuk med al sin historie men samtidig i et lækkert look, der passer til boligmoden lige nu.


GUIDE

Sådan gør du:

  1. Inden du maler skal du fjerne alle beslag og rengøre møblet fuldstændig med Malervask
Malervask, et færdigblandet produkt fra Beckers
Malervask fra Beckers er færdigblandet og lige til at gå til. Malervask fjerner al snavs og fedt.

2. Spartel alle revner og skader med Beckerplast LG, en færdigblandet let spartelmasse.

3. Slib hele møblet med sandpapir så malingen kan få ordentlig fat. Husk at tør møblet fri fra slibestøv inden du maler.

4. Nu er du færdig med det grundliggende arbejde og så begynder det sjove! – Du skal male. Vi har malet kommoden to gange og det anbefaler vi også dig at gøre.

5. Vi lod en kant stå umalet for at give møblet lidt ekstra, hvis du vil gøre det sammen kan du evt. afmontere kanten eller dække med malertape. Husk at træk tapen af mens malingen stadig er våd efter sidste maleomgang.

6. Når malingen er HELT tør, vent en dags tid og monter så beslag igen.