Hvis du ikke vil vinke farvel…

Vi har passeret den 1. september og hvad enten man er til det eller ej, ja så kommer vi ikke udenom, at efteråret ifølge kalenderen er en realitet. Heldigvis vinker vi ikke endeligt farvel, men blot på gensyn. Er du på ingen måde klar til at tage afsked med sommerens smukke blomster, så bring dem indenfor.

Jeg har altid været fascineret af blomstrende grøftekanter og vilde blomstermarker med kornblomster og valmuer. Det vilde udtryk og de mange farver er ufattelig smukt synes jeg, og derfor faldt jeg netop for det her tapet fra Borås Tapeter.

Tapetet er en del af Falsterbo II kollektionen – en tidløs tapetkollektion fra Borås Tapeter, inspireret af den svenske sommer, hvor lyset og farverne er altdominerende.

Tapeterne kan købes hos Beckers Farvecenter eller Colorama.