Trapper, gulve og karme

Lad rå træflader spille sammen med malede overflader, det giver noget helt særligt til boligen. Jeg er synes entréen her spiller så godt! Det behøver nemlig slet ikke at være enten eller… man kan sagtens lade døre, eller vinduesrammer stå i rå træ særligt, hvis de som her på billedet, er så smukke i farven. Når man så begynder at male gulve og vægge lyse, så sker der noget – det er som om, at alt andet i rummet får lov at “fylde” lidt mere visuelt og det kan være rigtig flot. En anden detalje som jeg synes fungerer rigtig fint på billedet her er, at man har malet dørkarmen lyserød – det er både legesygt, modigt og det giver et ret lækkert udtryk. Trappen er malet grå og det fuldender på en eller anden måde rummet og gør det super personligt og kreativt.

Hall’en er bare lækker, og vægge og karme har også fået en omgang maling med skønne farver. Jeg har vist jer hvilke farver der er brugt herunder. De kan naturligvis købes i Beckers Farvecenter eller Colorama.