Moodboards

En af de ting jeg elsker mest i mit job som stylist er at lave smukke moodboards. Moodboards er nemlig et rigtig godt udgangspunkt, når man skal lave om og forandre f.eks. sit hjem og så er det en vildt hyggelig og kreativ process. Her kan man f.eks. lave smukke farvekombinationer og finde ud frem til en farvepalette, der er helt perfekt. Jeg kan finde inspiration til farver alle steder, jeg har faktisk engang malet mit soveværelse og min seng ud fra farverne på en forside af et magasin. Jeg finder altid mange forskellige ting i samme nuancer, og ligger dem op sammen for at få en idé om hvad der kan passe sammen.

Her på billedet har vi arbejdet os frem til hvilke nuancer, der ville se skønne ud sammen , inden man maler dem på væggen – smukt ikk?

Farverne der er brugt på billedet hedder:
Slipsten 858, Agave 857 og Keramik 855.