En farve der giver boligen mange ansigter

Grøn er en farve jeg aldrig bliver træt af. Jeg er vild med de lyse grønne og de dybe mørkegrønne, og så synes jeg det bliver ekstra lækkert, når vi bevæger os hen i de dybe grøn-turkise, som denne væg. Denne farve kan man skabe mange udtryk med. Sætter man den sammen med gyldne og mørke træsorter, kelimtæpper og krukker med patina i tin og ler, opnår man et etnisk udtryk. Mikser man den med morderne skandinavisk design, får man et rent udtryk uden den kolde minimalisme som hvide vægge i dette tilfælde kan medbringe. Er man fræk og supplerer indretningen med varme, pink farver, lys og mørk lilla og blomme, så får man et fantastisk frækt udtryk, der oser af moderne boheme.

Farven her i stuen hedder Smaragd 786, og panelet er malet i farven Kokos 502.