Super cool entré

Når man kommer hjem fra en lang dag på arbejdet, er der da intet bedre end at komme ind i et smukt rum, der omfavner én med skønne farver og finurlige detaljer. Entreen kan lynhurtigt bare blive et sted, hvor man hænger sit overtøj, og stiller sine sko, men helt ærligt… det kan vi da godt gøre bedre ikk? Vi skal da give os selv den bedste velkomst hver dag, når vi træder ind i vores hjem efter en lang dag på job. Lad os da skabe en lækker entré med liv og lækkerhed.

Vi har malet væggen i 2 smukke farver, og har piftet det lille nøgleskab op med den smukkeste solgule farve – et frækt farvevalg, som giver liv og personlighed i den lille entré. Bemærk også, at vi har malet radiator og knager samme grå farve som væggen, det giver ro og harmoni.

Farverne her kan du finde hos Colorama eller Beckers.