Skab harmoni med farver der matcher

En trend vi ser meget i denne sæson, er hele rum malet og indrettet ‘tone-i-tone’. Dvs. at man holder sig i samme farveskala og matcher med enkelte kontraster i farver der passer til. Når man maler og indretter sig på denne måde, opnår man rum med harmoni og ro… det giver en helt speciel effekt, som jeg er ret vild med.

Se engang stuen her, hvor kamin, paneler, vægge og lænestol spiller i samme farve. Man kunne også har malet døren og murstenene i pejsen med for at opnå endnu større effekt, men jeg kan nu godt lide at man har bevaret dem som kontraster og både dør og mursten spiller jo også sammen i deres egen farveskala. På kaminhylden har vi malet en stage, platte og en skål i samme farve som væggen og det fremkalder en poetisk stemning.

Farven vi har brugt hedder Industri 514, og den kan du finde i din Colorama eller Beckers Farvecenter.