Døre i alle mulige farver

Kender du typen der altid fotograferer døre i alle former og farver? Den person er mig. Jeg kan simplethen ikke få nok af skønne farverige døre, som jeg syntes kan fuldstændig transformere udseendet på et hus.

Her har jeg fundet et lille udpluk af de fineste døre, så jeg håber du kan finde lidt inspiration til din egen hoveddør. Jeg syntes, at man skal finde en farve der harmonerer med udtrykket på huset eller omvendt, hvis man er modig så kan man jo også bare give den gas. Har du et snørklet, gammelt hus, kan det friskes op med nogle skønne friske farver. Er dit hus mere klassisk skandinavisk kan du også gå mere forsigtigt tilværks og vælge nogle mere grå, brune eller sorte farver. Det hele handler om smag og behag, håber indlægget her falder i din smag.

Og ja, min dør er også farvet i en smuk blå farve.