Spot på farve

Jeg jubler lidt over at vi atter er blevet modigere når det gælder at komme farve på vores vægge. De farver vi ser i øjeblikket er de dunkle, mættede farver og støvede stemningsfulde pasteller. De mørke er noget af et drastisk skridt, når man tænker på, at de fleste af os går fra hvide vægge og så direkte over i de helt mørke vægge, det er modigt og må vel bare indikere af vi er SÅ klar!

Vi tager det hele med, både karme, døre og fodlister og det giver et utrolig smukt resultat, som her i dette mørkeblå rum.

Hvis du har mod på det, så kan du lade dig inspirere af farverne, som jeg har fundet frem herunder. Blåmes 770 minder meget om den på billedet her. Du kan også vælge en mere klar blå farve som Påfågelblå 745 eller hvis modet ikke helt er der, så start forsigtigt med den støvede isblå 784.

Farverne kan købes i din lokale Colorama eller Beckers farvecenter.

Billeder har vi lånt hos Ferm Living – super smukke katalogbilleder.