Brick wall

Murstensvægge er ret in. Mange ønsker det rå look en murstens væk kan tilføre et rum, og det er da også cool på den der New Yorker loft måde. Det er dog et kæmpe arbejde at rense en væg ind til de rå mursten. Det er ikke engang sikkert, at man er så heldig at have mursten bag al de mange lag maling, tapet og puds og hvis man har, kan man ikke være sikker på, at det er nogle flotte mursten. Derfor er vi vilde med at snyde lidt og gøre brug af fotostater i stedet. Det tager nemlig kun en brøkdel af den tid og de mange kræfter, det tager at rense væggen fri, og så er det super let at male over, når man ikke orker det mere. Vi vil vove at påstå, at du kan få en ret cool murstensvæg på blot nogle få timer.

E021601-0_2

Bestil Brick Wall fra Mr Perswall hos Colorama eller i Beckers Farvecenter! Du bestiller på mål, så du betaler sådan set kun for det du skal bruge.