Geometri på gulvet

I dag går vi all in okay? Her gælder det om at være ret modig og lade sig folde ud med flere forskellige farver på gulvet. Tegn selv geometriske figurer på gulvet med en blyant eller kridt. En god idé er at forberede sig og prøve at tegne sit mønster på papir først og farvelægge det, så man er helt sikker på, at det spiller flot. Afgræns felterne med malertape (husk at afrense gulvet først). Så er du klar til at folde dine kunstneriske evner ud. Her får du lidt inspiration

Beckers Älskade kulörer
cover

GenerateImage-14Skrivbord_stor_staendekopia-768x1024beckers-bedroom-sno816-duggregn778-aqua764-himmelsbla742-renovated-studio-sweden

Det ser da flot ud ikk?
I morgen giver vi dig en god og grundig vejledning omkring det at male gulve og de forberedelser der går forud for dette! God fornøjelse.