Sorte gulve

I går var det hvide gulve, og så er det jo nærliggende at tage fat om de sort-malede gulve i dag – så tager vi de kulørte i morgen. Sort-malede gulve giver ligesom hvide gulve et mere ensartet og roligt udtryk. Hvide gulve sammen med hvide vægge er naturligvis den mest rolige base, men sorte gulve kan også noget.

Jeg malede sort gulv i min entré, mest fordi jeg tænkte, at hvis jeg forsatte med de hvide gulve i entréen, ville de hurtigt se meget slidte og beskidte ud. Jeg besluttede derfor at male gulvet sort i stedet, og det skabte faktisk en lækker ro og et grafisk udtryk. Det har egentlig fungeret okay praktisk i forhold til, at det er et sted i, hvor gulvet er udsat for en del mere slid og snavs… jeg er glad for mit sorte gulv.

Her skal se lidt sorte gulve, så du kan få en fornemmelse af det!