Smuk baggrundsfarve

Der sker noget med dine pynteting, når de får en anden baggrundsfarve end hvid. Vælg en rolig støvet farve, som skaber lidt poetisk stemning og glæd dig over, hvordan dine yndlingsstager og vaser træder smukt i karakter. En buket blomster op af en sart støvet grøn væg er ren poesi! Kontrast mellem væg og buket er ikke helt så voldsom op af denne væg, som den ville have været med en hvid baggrund, det er som om, at buket og væg spiller op til hinanden på en fin og rolig måde.

L_Broste_SS17_0656

Radiatoren er malet i en dyb rød, en farve man ikke typisk ville sætte sammen med denne sarte grønne farve, men de griber hinanden ret flot ikk? L_Broste_SS17_0738

Billder venligst lånt hos Broste Cph. – Kig i vores farver for inspiration til både støvede farver og de helt dybe!