Velkommen til blå stue

Jeg byder velkommen på blå stue i dag – Heldigvis er jeg ret sikker på, at denne blå oase er en del mere inspirerende og lækkert indrettet end blå stue i den institution  jeg gik på som barn.

Blå er en ret stor farve, og det gælder faktisk de fleste nuancer fra de mørke til kobolt blå. Personligt synes jeg, at det er hyggeligt og fint med en farveafstemt stue og den må meget gerne være blå for mit vedkommende.

IKEA_drom_dig_bort_i_art_event_inspiration_1

Kunst træder utrolig smukt frem, når den placeres på farvede vægge. Den flotte kunstprint serie af Hahan for Ikeas ART EVENT 2017 spiller flot sammen med de blå vægge. Se et bredt udvalg af blå farver her som kan tones i ELEGANT malingen fra Beckers

IKEA_drom_dig_bort_i_art_event_inspiration_2

Billederne er venligst udlånt af Livet HemmaIKEA_drom_dig_bort_i_art_event_inspiration_3_