Rosa drømme

Rosa, sart lilla og lyserød er meget feminine nuancer og perfekte til at skabe et pigeværelse eller et krearum. Måske bor du alene og kan sagtens male eller tapetsere med rosa farver, eller måske har du en kæreste, der ikke føler sig truet af at bo lidt ‘tøset’, hvis dette er tilfældet så se lige dette kønne tapet fra Borås Tapeter

bt_borosan14pap_7719_teenageroom_SM_Retusch

Køn og rolig stemning. Tøset uden at være sådan bimlende lyserød, men mere over i en støvet lys lilla. I tapetet findes et fint bladmønster i en mørkere farve fra samme farveskala. Tapetet er fra kollektionen Borosan og kan bestilles hos Colorama eller i Beckers farvecenter. bt_borosan14pap_7719_teenageroom_detail2_SM_Retusch

Måske er du ikke til tapet, men alligevel lidt lun på at male et rum i en smuk rosa/lilla. Jeg kan anbefale flg. farver fra Bcekers

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s