Marokko tendenser

Når jeg ser på det her rum, de her farvekombinationer så tænker jeg Marokko, og får lyst til at rejse afsted for at hente endnu mere inspiration til mine stuer. Vi har allerede slået fast, at brændte orange og røde farver er et hit, men at mikse det med den her dybe turkise farve er virkelig modigt og ganske vellykket. Jeg er helt betaget af rummet, meget udansk hvilket jeg finder meget befriende.

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0Vi har malet væggene med farven: Smaragd 786

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s