De små detaljer…

generateimage-11-ashx

Vi gav en gammel seng med et super fint sengegærde en ansigtsløftning. Sengen var lidt  kedelig og trængte til en opstrammer, og med en omgang hvid og en fin lys lilla på de fine tremmer blev sengen helt perfekt til pigeværelset. Nogle gang er det de helt små detaljer, der bringer det hele sammen, og det synes jeg de gør her!generateimage-12-ashx

Der er ikke sparet på farverne her i rummet, det er blevet rigtig tøse-lækkert og selvom man har holdt det i lilla pastel, så er det så forfriskende og modigt at pifte det hele op med en knald gul og en knald pink, det bringer glæde og lidt kant ind i rummet.

Farverne vi har brugt får du her:

skaermbillede-2017-01-28-kl-19-27-42

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s