Mal trappen!

Den er altså blevet ret så lækker den her trappe efter trinnene er malet grå, og gelænderet og vægge har fået samme hvide farve. Det er så stilrent og grafisk ikk? Hjemme hos mig, har jeg malet mine trin hvide og gelænderet sort, det er jeg nu også glad for, men det her er da næsten endnu lækre.

generateimage-8-ashx

En smal trappe til førstesalen kan få et meget lettere og roligere udtryk, hvis man maler den. Der sker nemlig meget visuelt i en lille entre med trappe. Både trappetrin, vinkler og gelænder kan godt “larme” lidt, men når det hele males ens og blot brydes af en farve, bliver looket ekstremt lækkert og rent.

Farverne vi har brugt kan du se her:

skaermbillede-2017-01-28-kl-19-36-09

 

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s