Gør plads til kreativivtet…

Det desværre ikke så tit, at man finder sine børn fordybet i at tegne eller male, i hvert fald ikke hjemme hos mig. De kreative sysler er erstattet af iPad, TV og den slags. Tegneriet ligger helt klart ikke på en top 10 over yndlingslege hjemme hos mig, og jeg tror faktisk, at det er et nogenlunde generelt billede af børns aktiviteter i dag.

Jeg vil gerne slå et lille slag for, at der kommer lidt mere gang i de kreative kruseduller. Hjemme hos mig har jeg indraget et par vægge til tavlelak, og de bruges altså flittigt. Det temmelig let og indbyder til masser af tegnerier, et hurtigt slag kryds og bolle, øvelse af diktater osv.

generateimage-1-ashx

Hvis du ikke orker en hel sort væg i hjemmet så mal på møblerne! Det er da sjovt med en seng man kan tegne på eller et skab, et bord en kommode… eller hvad du nu selv finder på. Bemærk det lille natbord og urtepotterne, ja selv træskoene er malet med tavlelak, og den fås som du kan se i flere farver.

generateimage-2-ashx

Du kunne også inddrage døren til formålet!

generateimage-ashx

En hel sort væg kan virke skræmmende, men prøv nu lige at se hvor flot det er!

Tavlelak i mange farver kan du købe hos Beckers Farvehandel og i Coloramas butikker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s