Gråt soveværelse?

Grå er en farve, som aldrig går af mode. Den passer stort set til alt så den er nem at indrette med. Så hvis du gerne vil have farvede vægge, men ved på forhånd, at du ikke gider at male om de næste mange år, så vælg grå.

Grå findes i så mange nuancer, og kan tage sig så forskelligt ud, at man nogle gang føler, man er ovre i en hel anden farveskala, når man sammenligner. Jo køligere grå er, jo lettere er den at matche alle andre farver.

Jeg er vild med dette smukke soveværelse fra Ferm Livings nye sengetøjskollektion, og jeg lod mig drømme væk i grå nuancer, som jeg kunne overveje at male mig soveværelse med. Måske har du også lyst? Jeg har fundet en håndfuld grå nuancer, du kan overveje lige her

farvejagt

Du kan selv gå på jagt efter farver lige her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s