Baby it’s cold outside…

Brrrr…. kulden skærer igennem mig i dag, sikkert også i dig! Selvom jeg holder mig indendørs er det altså med en varm trøje og varme sokker. Er du så heldig at have pejs eller brændeovn, så misunder jeg dig virkelig, ikke blot pga. den dejlige varme, men også pga. hyggen der er i knitrende ild!

Jeg forestiller mig at du har været ude og hente ekstra meget brænde til weekenden, hvad opbevarer du det i? Bekcers dygtige crew har tænkt ret kreativt og brugt gamle trækasser som naturligvis lige har fået en opgradering med lidt farverne ‘Bläck 5165’ og ‘Henna 5164’

Måske kan du bruge idéen?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s