6 indendørs malertips

Vi tager hul på den første weekend i 2017 i morgen, og jeg ved ikke med dig, men jeg får lyst til at muge ud, gøre rent og få ordnet nogle af de der hængepartier, som har givet mig dårlig samvittighed i hele 2016!

generateimage
Du kan finde farvekoder på de lilla her kan du finde her

Her får du 6 af vores bedste tips

Mal væggene – en nem måde at forandre hjemmet

Ser rummet trist ud? Er du træt af farven eller tapetet på væggene? Det er sjovt at forny ved at male om, og det er ikke så svært. Her får du tips til, hvad du skal huske på, og hvordan du får det bedste resultat.

1. Se på væggene

Har væggene været malet tidligere? Så skal du bare spartle huller og andre skader. Slib de spartlede områder med fint sandpapir. Er væggende tapetserede? I så fald skal du også spartle samlingerne mellem tapetbanerne, så du får en pæn og jævn overflade.

2. Hvilken farve vil du have?

Tag udgangspunkt i det, du godt kan lide. Husk, at en lille farveprøve ser anderledes ud på en større flade. Et godt råd er derfor at købe et par prøvebøtter i forskellige farver og prøvemale en lille del af væggen. En tommelfingerregel er, at en støvet farveprøve bliver mere farverig, når den kommer op på væggen. En mat farve opleves som regel mere rolig end en farve med meget glans.

3. Vælg det rigtige værktøj

At male væggene med rulle er nemt og går hurtigt. Bestem dig for, hvordan overfladen skal se ud, og vælge en rulle, som passer dertil. En langluvet rulle giver mere struktur på væggen, mens en kortluvet rulle giver en glat overflade. Husk også, at du skal bruge en mindre pensel til at male omkring døre, vinduer og stikkontakter, hvor det kan være svært at komme tæt på med en rulle.

…. Resten af vores tips kan du læse her OG hvis du følger os på Facebook kan du se en lille arbejdsvideo med tips… Følg os her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s