Er du til striber?

Jeg har altid været lidt vild med stribede vægge – Da min datter kom til malede jeg væggene i brede striber lyserød og hvid og med en tynd guldstribe langs hver lyserød stribe… det blev så fint.

I dag er hun lige blevet teenager og de lyserøde striber er for længst malet over. Jeg tror ikke jeg ville kunne overtale hende igen, i hvert fald ikke til lyserøde striber, men disse sort/hvid striber tror jeg faktisk hun ville blive vild med!

15276722_1345309472167013_7462437099057184768_n

Her er man ikke blot gået all in på striber, man har også leget med tapetet, så hver bane bliver lagt forskudt af hinanden og giver en cool levende væg. For øvrigt synes jeg, at det er så flot, når kører kompromisløst igennem med sort og hvid, det bliver så grafisk og lækkert. Tapetet er fra Eco Tapeter og kan købes hos Beckers Farvecenter og i Colorama

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s