Pynt op til jul udendørs

SÅ… nu er det lige om lidt! Der er ikke mange dage til juleaften og de sidste forberedelser skal klares. Skal du holde juleaften eller julefrokost i juledagene? Har du tænkt på at give den gas med julestemning udendørs? Der er ikke noget hyggeligere end at modtage glade og julestemte gæster, og det er lige det man får, hvis man byder velkommen med manér.

Jeg holder altid jul for min familie i vores lille hus og jeg gør en dyd af at bringe julen udendørs. Vi tænder bål og masser af kul i kuglegrillen, så gæsterne har lyst til at trække lidt udendørs også. På den måde bliver stemningen mere uhøjtidelig, og den trange fornemmelse man kan få af at være mange samlet på få kvadratmeter lettes ved, at folk har mulighed for at trække udenfor.

Tænd lys i lanternerne, og masser af dem, brug evt. gamle syltegals som lanterne, du kan jo male en lille stjerne, et juletræ eller et hjerte på dem og pynt dem med sløjfer og grønt. Læg havehynderne ud, plaider og skind. Server evt. gløgg udendørs og lad ungerne riste skumfiduser over bålet.

outdoor-x-ams-christmas-jul-udendoers-julepynt outdoor-x-ams-christmas-jul-udendoers-pynt-juletrae outdoor-x-ams-christmas-jul-udendoers-pynt-lanterne-islygte

outdoor-x-ams-christmas-jul-udendoers-pynt-lanterne outdoor-x-ams-christmas-jul-udendoers-pynt-lygte outdoor-x-ams-christmas-jul-udendoers-pynt-lys-lanterne outdoor-x-ams-christmas-jul-udendoers-pynt-lys outdoor-x-ams-christmas-jul-udendoers-pynt-skind outdoor-x-ams-christmas-jul-udendoers-pynt outdoor-x-ams-christmas-jul-udendoers-pyntaKilde: Pinterest/x-mas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s