Morgner i morgendis…

Lige på denne tid af året ved man ikke helt hvilket landskab man vågner op til vel? Det kan være regnfuldt, sne, solrigt, lunt eller frost. De morgner jeg synes vi vågner oftest op til lige nu, er morgner med dis og tåge. Jeg kan faktisk godt lide det, jeg synes det er sådan lidt eventyrligt, mystisk og spændende. Sådan en tåget og diset morgen kan være så smuk. Med fotostaten: ‘Hazy Illusions’ får jeg lidt af den stemning, jeg så godt kan lide! Jeg vil gerne have den helt ind i mit soveværelse tak! Den er så smuk og den skaber en perfekt morgenstemning – Et æstetisk og lidt råt valg til din bolig.

p231101-0_1p231101-0

Du kan bestille ‘Hazy Illusions’ hos Colorama eller i Beckers Farvecenter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s