Hvidt i hvidt

Hvid er en sikker vinder og den farve som vi i norden, holder mest af at anvende. Det er en en simpel, skandinavisk og smuk farve, som giver plads til andre farver og plads til, at dine møbler, dit nips og din kunst kan få lov at spille. Hvidt i hvidt, altså hvide møbler, vægge og lofter giver en ren og luftig følelse. Her i denne entre har vi primært brugt hvid, men trappetrinene har fået en kontrast farve som fungere ret fint. Den antikke skænk, spejlet og stolen er malet hvid også, og på den måde kommer der “ro” i entréen.

hall_001285

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s