Skab dybde i rummet med farver

Skab cool effekter på ungernes værelse ved hjælp af farver. Du vælger jo selv om det skal være en diskret farvesammensætning, en rolig farvesammensætning med f.eks. støvede farver eller måske en pastelsammensætning.
Vi har valgt en vild farvesammensætning, som giver en masse spræl i krogen. Effekten bliver ekstra speciel her fordi væggene er er skrå, det giver et cool geometrisk udtryk. Den mørke pink tilføjer en dybde i rummet. Selv bjælken har vi givet en skøn grøn farve

hornet_tre_i_rad-1Hvis du skulle have lyst til lidt nyt på væggen i børneværelset, og hvis du er vild med denne frække farvesammensætning kan jeg fortælle dig at farverne vi har brugt hedder: Væg: Eld 663. Bjælke: Krokodil 831. siddeflade: Petunia 705.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s