Parmesan på væggen?

Parmesan-vægge? … –Ja det hedder farven altså, og det kan jeg godt forstå, for den har jo samme nuance. Vi har malet stuen her med ELEGANT ‘Parmesan 588’ – Den er smuk, stemningsfuld og beroligende. Farven lyser lidt op på en svalende måde og bringer en friskhed i rummet synes jeg. Om aftenen når det er mørkt udenfor vil både elektrisk- og levende lys gøre farven varm og hyggelig. Jeg er vild med den neddæmpede gullige farve. Ikke noget med skrappe farver her, men smukke, behagelige og afdæmpede farver. Stuen her er smuk og harmonisk og smuk både sommer og vinter.

fargkarta_336_kulorer_sallskapsrum_003581

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s