Teenage værelset

Dig med børn, der er lige er startet i skole eller skal starte dette forår, kan helt sikkert nikke genkendende til dette indlæg. Når de når denne alder, gider de nemlig ikke deres værelse mere. Det er blevet lidt for barnligt og de ønsker noget lidt sejere – noget der signalerer, at nu er de altså SKOLEBØRN, og det er STORT!

Vi har prøvet at skabe et værelse til denne aldersgruppe, hvor vi med farver imødekommer skolebarnets alder. Farverne er ikke for barnlige, men heller ikke “voksen-farver” – Når man når hertil med børn i denne alder, kan man med fordel og stor glæde for barnet lege lidt med, hvordan man anvender maling. Vi har med tavlemaling malet cirkler på væggen og givet møblerne nogle geometriske detaljer.  Jeg synes resultatet er blevet funky og cool, og det passer perfekt til de “små” skolebørn.

Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering.

Disse farver har vi brugt: Loftet er malet i mørkegrå skole-tavlelak, farve: ‘Skorsten 519’, og cirklerne er også malet med tavlemaling i farverne: ‘Pastill 803’, ‘Eld 663’, ‘Kolibri 766’, ‘Solros 620’ og ‘Vattenmelon 702’.

Hos Beckers er vi vilde med børn i denne alder, fordi de stadig tør lege – Vi er faktisk så vilde med dem, at vi har lavet deres helt eget farvekort, det kan du finde lige her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s