Fake forårsfølelsen

Jeg vil gerne lige ha’ det sidste jeg kan ud af sensommeren, eller måske endda følelsen af foråret, hvor alt springer ud og farverne igen melder sin ankomst i naturen. Om lidt bliver livet udendørs bart, farveløst og koldt, og det kan være ganske deprimerende på de der grå dage, som vi i Danmark godt kan udsættes for i dagevis. Jeg tænker, at hvis jeg nu “faker” forår og sommer indendørs, så kan jeg bare lukke mig lidt inde og suge sommeren til mig i min stue. Det kunne jeg jo gøre ved at tapetsere en væg med dette smukke tape ‘AURORA’ ‘AURORA’ er designet af dygtige Lisbet Jobs for Borås Tapeter. Det er et storslået og smukt design med engblomster. Man kan ane at hun er inspireret af 50’erne.

Screen Shot 2016-10-04 at 09.17.34.png

Tapetet kommer i størrelsen: 90 cm x 265 cm, og det kan købes hos Colorama og i Beckers Farvecenter.

Screen Shot 2016-10-04 at 11.17.22.png

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s