Efterårs farver

Jeg er glad for efteråret, når bladene begynder at rasle af træerne, og man gør sig klar til at komme indendørs, det er så hyggeligt. Disse smukke farver er til udenfor – så der er stadig tid til at få lakeret de sidste par ting inden det bliver for koldt. Vi har nemlig en rigtig ‘Indian summer’ endnu, og ikke særligt meget regn, så du kan nå det endnu – hvis du skynder dig!

Beckers nye nuancer ret så fine, og passer flot  her til efteråret. Måske finder du ligesom jeg inspiration i disse farver til plankeværket, skuret, legehuset eller et par gamle møbler  Linne 046, Gråmossa 045 og Rök 049

linne-graamossa-rok-1-1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s