Perler på snor

En hver fashionista’s drøm – i hvert fald er jeg sikker på, at de unge teenagere vil elske at have disse perler på en snor til at udsmykke en væg på teenageværelset. Mr. Perswall har nogle fantastisk fotostater, og dette tænker jeg er perfekt til de unge piger.

DM211-2

Fotostaten hedder Pearls, og det gode med disse fotostater er, at du selv kan vælge størrelse, så du kan tilpasse fotostaten nøjagtigt til de mål du har brug for, og sætte den op hvor du vil. Alt du skal er at klargøre væggen, brug evt Beckers Multiklæber bag på fotostaten, det er lettere end du tror! Fotostaten kan bestilles hos Beckers Farvecenter og i Coloramas butikker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s