Hule stemning

Skab en skøn og indbydende hulestemning i børneværelset med en dunkel farve på væggen. Det skaber ro, og giver værelset en slags en fantastisk stemning. Her på væggen har vi malet med Elegant: Denim 749 og så har vi malet de flotteste stjerner med Beckers Decor Metal farve i Silver. Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering.

Bemærk også den søde sengehimmel. Den kan man selv lave ved at hænge et par kroge op, trække en tørresnor eller en lyskæde fra den ene ende til den anden, og hænge et smukt stykke stof ud over som et slags telt. Så fint.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s