Mørke vægge i soveværelset

Vi er lige trådt ind i efteråret kalendermæssigt og så kalder hyggen indendørs. Om lidt ruskes alle træerne nøgne, dagene bliver mørke af tunge regnskyer og lysten til at krybe i sofaen eller tidligt i seng er for mit vedkommende større i efteråret. Jeg får altid lyst til at male mine vægge mørker og skabe min egen lille hulestemning og det kan man altså godt gøre på elegant vis. Se nu bare den lækre farve i soveværelset her.

Fargkarta_336_kulorer_sovrum_003580

Mit soveværelse ville være en mørkere farve på væggen. Farven vi har brugt her hedder Sundborn 743. Gulvene har vi malet med Lammull 504 og sammen med de hvide sprøde gardiner og den hvide seng skaber det en skarp og ren kontrast til væggene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s