Maritime Striber

Jeg har altid været lidt vild med maritime striber, det er som om de aldrig helt går af mode ikk? Der er noget sommer og ferie over striberne. Man tænker på hav, måger, sand og fyrtårne. Maritime striber på væggen er indbegrebet af badehotel eller sommerhus.

Hvis jeg havde et sommerhus, kan jeg garantere, at jeg ville tapetsere en væg med blå og hvide striber. En enkelt væg er alt man behøver for at få det der ‘New England’ look.

Det giver en helt special stemning syntes jeg, og selvom man tapetserer derhjemme, og ikke i sommerhuset, syntes jeg alligevel at mine tanker svæver, og det minder mig om lange sommernætter, spenderet ved havet.

Borås Marstrand1

Borås tapeter har mange smukke stribede tapeter, så kig med her og bliv inspireret. Jeg er selv faldet pladask for dette tapet ‘Marstrand‘ i blå og hvide striber fra Borås Tapeter. Kan købes hos Colorama og i Beckers Farvecenter.Borås Marstrand

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s