Geometri der er til at træde på

En entre kan være et uinterresant rum, men hvis man bruger bare en lille smule fantasi, kan man gøre dette rum til en spændende oplevelse. Og Entréen er et vigtigt rum, det er nemlig det aller første indtryk, man får af dem som bor i huset. Måske betyder det ikke så meget for dig, hvad andre folk mener om dit hjem, men har du tænkt på, at det også er vigtigt, at DU får en god oplevelse når du træder ind af døren efter en lang dag på jobbet? Tænk hvis du kunne åbne døren hver dag og blive glad for synet, der mødte dig. Det kunne måske gøre en forskel på dit humør?

Vi er gået lidt amok og har leget med geometriske mønstre. Vi har givet gulvet en grundfarve, og suppleret med felter i forskellige farver. Væggene gav vi også en tur, så det hele hænger sammen og giver en flot helhed.

Beckers Älskade kulörer

Farver på billedet: Væg:Twilight 549, Grönt Te 846. Golvlist, Twilight 549. Golv, Sommarsval 837, Torpardröm 852, Darjeeling 520, Grönt Te 846.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s