Metal er hot!

Metaller er meget populært i boligen – Måske er du så heldig at have scoret nogle fine gamle vaser, skåle, tallerkner eller glas på sæsonens loppemarkeder? Vidste du godt, at du kan trylle med Metalmaling? Det kan du altså med  Beckers Decor Metal.  Mal med Decor Metal på dine boligaccessories og bring metal ind i din bolig.

Det bedste resultat opnås ved at sørge for at dine vaser er helt rene, og fri for huller eller ridser. Jeg har tit slebet lidt på mine med fint sandpapir, så overfladen er helt jævn, og tør. Derefter maler jeg dem forsigtigt, og hænger dem til tørre med bunden i vejret. Pas på med at bruge for meget maling for så løber det.

Beckers

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s