En skøn afskærmning

Måske er du så heldig at have et sted i din have, hvor udsigten bare er helt fantastisk, eller et sted hvor du finder ro. En bænk hvor du ofte sidder og slapper af. Byg en læskærm af gamle vinduer bag din udkigspost. På den måde kan du sidde lunt uden at få træk i ryggen. Idéen med at bruge gamle vinduer er helt genial, du stjæler nemlig ikke udsigten på den måde.

Beckers

Selvom sommeren er ved at lakke mod enden, har du stadig tid til at male dine udendørsmøbler inden de skal tilbage i skuret. Vi har malet bænken med Perfekt Vinduesmaling, Vinduerne er dog ubehandlede, men du kan sagtens male dem, hvis du ønsker et mere vedligeholdt look!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s