Badeværelses drømmerier

Jeg har et badeværelse der kunne trænge til en omgang. En overhaling med en pensel, og nogle nye skønne hylder til alt mit nips. En farve jeg bliver ved med at falde over er nuancer af den mintgrønne og også den lidt mørkere version – nemlig petroleum.

Her har vi malet skabet med ‘Gasoline 787’ og væggen med ‘Porla 757’ – En smuk kombination som virker rolig og frisk på samme tid. Den farveskala kunne jeg meget let lade mig inspirere af når jeg selv skal i gang hjemme hos mig.

A 13788

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s